HRT-ovci samo nižu skandale: Koga briga što Sanader misli o nogometu?!

ONAJ tko žali što prijenosa rukometnog prvenstva neće biti na HTV-u, neka dvaput razmisli. Ta sramota nacionalne televizije možda će ipak biti nešto najbolje što se hrvatskim ljubiteljima rukometa dogodilo - barem nesanaderovcima.

Nekoliko minuta nakon zabijenog gola Austrijancima, gledatelji očekuju vidjeti Hrvate koji su za to pustili koju kap znoja na terenu. A kad ono - zavaljen u stolici, tko na Drugom programu HTV-a među prvima daje svoju stručnu ocjenu igre reprezentativaca? Premijer glavom i bradom.

Sanader je na HTV-u po stručnosti tako svrstan uz bok izborniku Slavenu Biliću te Niki Kovaču i Joeu Šimuniću. Ivo je kurtoazno ipak prednost dao dvojici potonjih, s kojima se javio izravno iz Beča - ali tek na sugestiju voditelja "da bi igrače možda mogli prve pitati".

Pa kad je gledateljima šturo dočarao kako je to gledati utakmicu iz posebne lože, Sanader je nešto promucao o igri (kako su Austrijanci imali prednost jer su na domaćem terenu, no, eto, nije im uspjelo pobijediti...Kako smo prije takve utakmice gubili, a to što smo sada pobijedili pokazuje koliko smo kvalitetni... Kako je "najvažnije da smo pobijedili domaćina"...), pa odjavu voditelja koji se jadan valjda i sam pitao kome je na Prisavlju palo na pamet (Hlo?) pobjedničkoj atmosferi dodati malo HDZ-ovskog štiha, prekinuo sa: "Samo da još nešto kažem o nadolazećim utakmicama....".

Prvenstvo u dijeljenju dojmova s razdraganim pukom netom nakon utakmice HRT-ovci su, osim Sanaderu, odlučili dati i Stjepanu Mesiću i Zlatku Mateši koji su, suočeni s puno kraćom minutažom nego ju je dobio premijer, poručili: "Nije bitno kako smo igrali, bitno je da smo pobijedili".

B.S.
Foto: Index

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara