Hrvatski Blok: U HDZ su prešli suspendirani članovi Zajednice branitelja HB-a

HRVATSKI Blok se danas oglasio priopćenjem u vezi prelaska dijela članova Zajednice branitelja HB-a u HDZ, u kojem tvrdi da su u HDZ prešli suspendirani članovi Zajednice branitelja Hrvatskog bloka.

I to, naglašava HB u priopćenju, nakon višemjesečnoga ucjenjivanja visokim pozicioniranjem na izbornim listama Hrvatskog bloka, u V. i X. izbornoj jedinici.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Hrvatski blok u svom priopćenju naglašava da su branitelji došli u tu stranku "zbog skrbi o njima i zaštite dostojanstva Domovinskog rata i jer je tuđmanizam temelj ove stranke".

"Veliki broj naših članova su hrvatski branitelji, koji se ne slažu ni s politikom HDZ-a, ni s predizbornom trgovinom. To će najbolje pokazati Skupština Zajednice branitelja Splitsko-dalmatinske županije, koja će se održati u Splitu za dva tjedna," kaže se u priopćenju, koje je potpisala potpredsjednica Središnjice Hrvatskog bloka Ljubica Vrdoljak.

Predsjednik HDZ-a Ivo Sanader objavio je jučer na konferenciji za novinare u Splitu da Zajednica branitelja Hrvatskoga bloka na nacionalnoj razini prelazi u HDZ.
Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara