HRVATSKI SALON INOVACIJA U OGULINU OD 12. DO 14. RUJNA

Hrvatski salon inovacija INOVA 2003. održat će se od 12. do 14. rujna u Ogulinu, gdje će biti predstavljeno stotinjak hrvatskih inovacija, najavljeno je na današnjoj konferenciji za novinstvo Hrvatskog saveza inovatora(HSI).

Po riječima Nevena Markovića iz HSI-a, očekuje se nastup inovatora iz cijele Hrvatske, a na izložbi gostuju i najbolje slovenske inovacije. Osim seniora, predstavit će se i dvadesetak mladih inovatora.

Organizatori su istaknuli kako je to prvi put da se ta nacionalna izložba organizira na novi način, umjesto u Zagrebu postavlja se u sredini kojoj je potrebno dati potporu u organizaciji inventivnog rada.

O nagradama, koje će biti dodijeljene, odlučit će tročlani ocjenjivački sud nakon što pregleda sve radove.
Tekst se nastavlja ispod oglasa

Uz izložbu organiziraju se i popratni događaji, najavili su organizatori. Riječ je o predstavljanju značenja zaštite patenata, baze podataka Državnog zavoda za intelektualno vlasništvo, a predviđena je i PC-projekcija događaja iz područja inventivnog rada.

Poduzetnički centar Karlovačke županije predstavit će novosti u programima kreditiranja poduzetnika, dok će Hrvatski savez inovatora održati seminar "Komercijalizacija inovacija", najavio je Marković.

Pokrovitelj je INOVE 2003. predsjednik Hrvatskog sabora Zlatko Tomčić.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara