Hrvatski sustav za naplatu i fiskalizaciju AgentCASH ušao u finale Barclays startup akceleratora

Hrvatski sustav za naplatu i fiskalizaciju AgentCASH ušao u finale Barclays startup akceleratora

Foto: Facebook

HRVATSKI startup AgentCASH našao se među 11 najboljih, u konkurenciji od 800 startup kompanija iz 77 država svijeta koje su se ove godine natjecale na londonskom Barclays startup akceleratoru.

AgentCASH je sustav za fiskalizaciju, naplatu i prihvat kartica te vođenje, unapređenje i nadzor prodaje, inventara i poslovanja na svim kanalima prodaje.

Osnovali su ga Saša Šarunić, suosnivač servisa Shoutem i tvrtke Pet minuta, koja danas posluje pod nazivom Five sa sjedištem u New Yorku, te Ante Kotarac, pokretač i vlasnik najuspješnijeg domaćeg hostela Goli & Bosi koji je nedavno proglašen drugim najboljim design hostelom na svijetu.

Plasman u finale ovog poslovnog akceleratora AgentCASH-u donosi priliku da u Londonu provedu tri mjeseca usavršavajući svoj proizvod u suradnji s najvećim svjetskim stručnjacima iz industrije financija.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Već su uspjeli pronaći investitora

Na raspolaganju će imati cjelokupnu baza znanja i informacija Techstars mreže, uz početne investicije u vrijednosti do 120.000 dolara.

Na kraju tog tromjesečnog razdoblja, AgentCASH će imati priliku predstaviti svoj proizvod mreži od više od 700 najvećih svjetskih investitora i tako osigurati sigurna sredstva za dodatni razvoj i rast. Interes je velik i unatoč činjenici da u Šarunić i Kotarac u Londonu borave tek par dana, dio tvrtke je već otkupljen.

Ulazak AgentCASH-a među 11 najperpektivnijih globalnih startupa komenirao i Chris Adelsbach, izvršni direktor Techstars mreže.

"Techstars podržava izvrsne kompanije i vođe s novim, hrabrim idejama kroz 23 akceleratora širom svijeta. Iznimno nam je drago da je ove godine u londonski Techstars Barclays akcelerator uspio ući i AgentCASH. Njihov sustav cjenovno učinkovitog, cloud-based POS softvera za offline i online prodaju, održavanje skladišta, prihvat kartica i poslovnu analitiku stvoren je da potpomogne rast i razvoj svakog poslovanja. Veselimo se zajedničkom radu i od njih i u budućnosti očekujemo velke stvari", kaže Adelsbach.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara