HSS u Đakovu: Pet tisuća novih radnih mjesta u obrtništvu u Osječko-baranjskoj županiji

PRVI na listi HSS-a za 4. izbornu jedinicu Željko Pecek ocijenio je danas u Đakovu da je Slavonija, vođena sadašnjom koalicijom, krenula u dobrom smjeru, te kako je samo u Osječko-baranjskoj županiji otvoreno pet tisuća novih radnih mjesta u obrtništvu.

"Kao HSS-ov ministar obrta, malog i srednjeg poduzetništva, mogu realno najaviti da se u iduće četiri godine u tom sektoru može otvoriti još oko 150 tisuća radnih mjesta, za što HSS ima gotove programe, ali nam ih druge stranke kradu", ocijenio je Pecek.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
U sklopu cjelodnevne predizborne promidžbe u Đakovu HSS je predstavio listu kandidata za 4. izbornu jedinicu. Od 17 do 22 sata trajat će glazbeno-zabavni program na gradskome Korzu, gdje je postavljen video-zid za praćenje nogometne utakmice između reprezentacija Hrvatske i Slovenije.

"Ovih se dana po Hrvatskoj i Slavoniji čuje puno praznih obećanja i nerealnih ambicija. HSS nema što obećati, osim nastaviti ondje gdje smo stali. Umjesto obećanja, mi nudimo rad jer samo radom Hrvatska može ostvariti bolje sutra", izjavio je prigodom predstavljanja HSS-ovih kandidata za 4. izbornu jedinicu četvrti s liste Pavo Šarčević.

Drugi na listi Zvonko Ibriks procijenio je da će HSS nakon izbora biti predvodnik u nekoj budućoj koaliciji.
Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara