HSS-ovo Predsjedništvo sutra o privatizaciji, Lj. Lalić zamjenica Tomčiću

PREDSJEDNIŠTVO HSS-a sutra će raspravljati o privatizaciji te imenovati zamjenika predsjednika stranke, a to će vjerojatno biti Ljubica Lalić, doznaje se danas u Hrvatskoj seljačkoj stranci.

HSS-ovci će sutra razgovarati o koneceptu privatizacije preostalog državnog portfelja, a možda i o hotelskom poduzeću ´Sunčanom Hvaru´, kažu u stranci.

Od kako se HSS potkraj prošle godine usprotivio donošenju odluke o prodaji ´Sunčanog Hvara´ slovenskim ´Termama Čatež´, zahtijevajući da se još jednom pomno analizira stanje u tom poduzeću, u vladajućoj se koaliciji ´lome koplja´ zbog toga, ali i općenito načina privatizacije.

Sjednica Predsjedništva bit će prilika da HSS-ovci odrede strategiju i tim koji će u petak s vodstvom SDP-a pregovarati o novoj koncepciji privatizacije preostaloga državnog portfelja.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Članovi Predsjedništva posebno će se baviti privatizacijom poljopoprivredne zemlje, a analizirat će i podatke o upisu poljoprivrednika u Upisnik, što je u tijeku.

Sutrašnja sjednica HSS-ova Predsjedništva utemeljiteljske je naravi, prva je nakon Glavne izborne skupštine stranke održane u prosincu na kojoj je izabrano novo vodstvo HSS-a s predsjednikom Zlatkom Tomčićem na čelu.

Stoga će se na sjednici utvrditi nove obveze za ljude u vrhu stranke te između triju stranačkih potpredsjednika izabrati Tomčićev zamjenik. Najviše izgleda za tu dužnost ima Ljubica Lalić.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara