HSU u Sisačko-moslavačkoj županiji ide samostalno na lokalne izbore

Predsjednik Županijskog odbora Hrvatske stranke umirovljenika (HSUa) Sisačkomoslavačke županije Rajko Mladenović izjavio je danas "da će HSU na izbore u toj županiji ići samostalno, bez predizbornih koalicija s drugim strankama".

"Poslijeizborna suradnja moguća je sa strankama koje će dati jamstva da će najviše učiniti za interese umirovljenika i za gospodarski razvoj županije", rekao je Mladenović.

HSU će na lokalne izbore izaći u gradovima Sisku, Petrinji, Glini, Kutini i Novskoj, gdje su osnovane lokalne podružnice stranke, te u općinama Gvozd i Topusko, u kojima će podružnice osnovati do polovice travnja. U većini tih općina i gradova, HSU će na izbore izaći samostalno, dok u dvije jedinice lokalne samouprave postoji mogućnost predizborne koalicije s drugim strankama, o čemu će lokalne organizacije stranke samostalno odlučiti, rekao je Mladenović.
Tekst se nastavlja ispod oglasa

Umirovljenici i ostali članovi HSU-a, kako je iznio Mladenović, daju potpunu potporu radnicima Valjaonice cijevi Sisak u njihovim zahtjevima da hrvatska Vlada što prije donese odluku o restrukturiranju tvornice, te izda državna jamstva za obrtna sredstva, investicije i plaće sisačkih željezaraca.

(Hina) xzmalj yaz

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara