HTV za ljeto najavljuje filmske premijere i zabranjene "Latinice"

HRVATSKA televizija (HTV) predstavila je danas ljetnu programsku shemu u kojoj će gledatelji, među ostalim, moći vidjeti brojne filmske premijere, ali i zabranjene emisije "Latinica".

Ljetnu shemu, koja počinje 30. lipnja i traje do 29. rujna, privremeni glavni ravnatelj HRT-a Mirko Galić ocijenio je bogatijom od ranijih. Najavio je da gledatelji ovoga ljeta neće biti prepušteni reprizama.

Glavne odrednice sheme predstavljene su petaestominutnim filmom redatelja Siniše Hajduka.

Najatraktivnije filmove HTV će prikazivati subotom, četvrtak navečer rezerviran je za horrore, a biti će prikazan i ciklus američkog nezavisnog filma.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Od domaće produkcije na HTV-u izdvajaju već poznate emisije "Boje turizma", "Dugo toplo ljeto" i novu "Gušti su gušti", svojevrstan kuharski dvoboj.

Povodom desete godišnjice "Latinice" gledatelji će moći vidjeti zabranjene emisije kao što su one o zakonu o deustašizaciji, imidžu političara, derbiju Dinamo-Hajduk, pornografiji i druge.

HTV će pratiti Dubrovačke ljetne igre i Splitsko ljeto.

Biti će tu i brojnih kriminalističkih serija, a ljubitelji sapunica uživat će uz talijansku seriju "Čarolija".

Od sporta nacionalna televizija pratiti će Svjetska prvenstva u atletici i veslanju, utrke Formule 1 i kvalifikacijske nogometne utakmice Lige prvaka.
Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara