HŽ - obavijest o prekidu željezničkog prometa

Hrvatske željeznice obavještavaju da će zbog zamjene tračnica u petak 25. travnja i u srijedu 30. travnja od 8 do 11,50 sati biti u prekidu lokalni željeznički promet na pruzi Tovarnik Dugo Selo Zagreb Glavni kolodvor između kolodvora Moslavačka Gračanica i kolodvora Banova Jaruga.

Putnici lokalnih vlakova, koji inače po voznom redu voze u to vrijeme biti će prevoženi autobusima i to između kolodvora Moslavačka Gračanica i kolodvora Banova Jaruga i obrnuto.

U nedjelju 27. travnja od 7,50 do 11,20 putnici će biti prevoženi između kolodvora Kutina i kolodvora Novska i obrnuto.

U ponedjeljak 28. travnja od 7,50 do 10,50 sati putnici će biti prevoženi između kolodvora Kutina i kolodvora Banova Jaruga i obrnuto.
Tekst se nastavlja ispod oglasa

HŽ obavještava da će zbog zamjene pragova na mostu Plitvica u utorak 29. travnja od 9,20 do 16,25 sati biti u prekidu lokalni željeznički promet na pruzi Zaprešić - Varaždin - Kotoriba - državna granica između kolodvora Turčin i kolodvora Varaždin. Putnici lokalnih vlakova, koji inače po voznom redu voze u to vrijeme, biti će prevoženi autobusima između kolodvora Turčin i kolodvora Varaždin i obrnuto.(Hina) pp dd

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara