I dalje se traga za bjeguncem Knezovićem, svjedoci tvrde da nije on pucao u Puljića

I dalje se traga za bjeguncem Knezovićem, svjedoci tvrde da nije on pucao u Puljića

Tekst: I.M.
Foto: FUB.gov.ba

POLICIJE BiH i Hrvatske i dalje tragaju za Oliverom Knezovićem kojeg se sumnjiči za ubojstvo navijača Vedrana Puljića tijekom nereda u Širokom Brijegu i za kojim je Federalna uprava policije raspisala međunarodnu tjeralicu.

Kako se svakim danom pojavljuje sve više snimki s mjesta događaja, koje pokazuju mnoštvo naoružanih osoba, sve je više onih koji ukazuju na to da Knezović, unatoč medijskoj osudi i navodnom vlastitom priznanju da je pucao, možda i nije ubojica.

Pucao u zrak i to iz automatske puške, a ne pištolja?

Neki od očevidaca nedjeljnih nereda u Širokom Brijegu za Pincom.info su rekli kao je Puljić ubijen metkom iz pištolja, dok je Knezović imao automatsku pušku te je bio prilično udaljen od mjesta gdje je ubijen pokojni Puljić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Knezović je prema riječima očevidaca pucao rafalno iz automatske puške u zrak, nakon što je ranjen Željko Zadro, i to ne da bi nekog ubio već da bi zastrašio sarajevske huligane.

Ubojstvo podmetnuto?

U BiH je mnogo i onih koji sumnjaju u vijest o Knezovićevom priznanju, o kojem je novinare obavijestila policija, i koji smatraju da je Knezoviću ubojstvo zapravo podmetnuto.

Knezovićeva majka Ružica navodi kako ona svog sina nije odgajala da bude huligan i ubojica i kako je sigurna da njezin sin nije učinio nikakav zločin.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara