I majka skočila za dječacima, ali prekasno: U ledenom jezeru jučer se utopili 8-godišnjak i 11-godišnjak

I majka skočila za dječacima, ali prekasno: U ledenom jezeru jučer se utopili 8-godišnjak i 11-godišnjak

Foto: Marko Mrkonjić/Pixsell

STRAŠNA tragedija jučer je pogodilo mjesto pored Đakova. U Josipovcu Punitovačkom utopila su se dva brata u dobi o 8 i 11 godina. Iako policija niti danas ne daje puno informacija, doznaje se kako su se dječaci igrali na zaleđenom ribnjaku te su u jednom trenu upali u ledenu vodu.

Kada ih je majka krenula potražiti i ugledala ih u vodi i ona je skočila za njima, no nju su uspjeli spasiti. Dječacima nažalost nije bilo spasa jer su predugo bili pod vodom.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Jučer, 3. siječnja, između 13,30 i 14 sati, u ugrađenom improviziranom bazenu za navodnjavanje na ograđenom zemljištu, kod Strossmayerove ulice u Josipovcu Punitovačkom, došlo je do utapanja dvoje djece u dobi od jedanaest i osam godina. Djeca su iza 14,30 sati izvučena iz bazena te u besvjesnom stanju prevezena u Klinički bolnički centar Osijek, gdje su u 17,35 sati liječnici konstatirali smrt. Županijskom državnom odvjetništvu podnosimo izvješće.", danas je objavila policija.

Dječacima su pokušali pomoći u KBC-u Osijek

Dječaci su prevezeni u KBC Osijek, radi pružanja pomoći.

"Obavljen je očevid i sada slijedi krim istraživanje, u cilju utvrđivanja svih okolnosti događaja," rekao je jučer glasnogovornik tamošnje policije za Index.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara