i. pašalić u vinkovcima: protiv rasprodaje hrvatske

Predsjednik HBa Ivić Pašalić na predizbornom skupu koalicije HBa i HIPa za V. izbornu jedinicu u kazalištu u Vinkovcima rekao je da se ta koalicija zauzima za donošenje zakona koji će onemogućiti rasprodaju Hrvatske, a omogućiti očuvanje tradicijskih vrijednosti hrvatske obitelji i društva. L

HB i HIP zauzimaju se i za ukidanje Zakona o istospolnim zajednicama, kao i za promjenu Ustavnog zakona o suradnji s Međunarodnim sudom za zločine u Haagu, izjavio je Pašalić. Predstavljajući kandidate s izborne liste koalicije HB-a i HIP-a za V. izbornu jedinicu, Pašalić je izjavio da se u Hrvatskoj neće ništa novoga dogoditi ako se nakon parlamentarnih izbora promijeni vlast, a ne i politika.

Također je rekao da su oni koji su u Vinkovcima i Vukovarsko-srijemskoj županiji upozoravali "na malverzacije u procesu pretvorbe i privatizacije, ostali bez posla, dok se danas na izbornim listama nalaze zaštitnici kriminalnih radnji".
Tekst se nastavlja ispod oglasa

Pašalić je također izjavio kako očekuje da će u Sabor iz V. izborne jedinice ući najmanje dvojica kandidata koalicije HB-a i HIP-a.

(Hina) žd vkn

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara