Iako bolestan za hrvatske medije, Pupovac sudjelovao u izravnom prijenosu RTS-a

Iako bolestan za hrvatske medije, Pupovac sudjelovao u izravnom prijenosu RTS-a

POMOĆNIK Milorada Pupovca kazao je da nam se Pupovac ne može javiti jer ima gripu, no podmukla bolest ga očito nije spriječila da sudjeluje u izravnom prijenosu srpske televizije RTS.

Milorad Pupovac je danas zacijelo jedna od najtraženijih osoba za komentar o hrvatskom proglašenju neovisnosti Kosova. U pokušaju da dođemo do njega njegov pomoćnik nam je kazao da je potpredsjednik SDSS-a pogođen gripom te da nije raspoložen za bilo kakvu izjavu.

To ne bi bilo nimalo čudno da Milorad Pupovac nije prije pola sata bio gost srpske televizije RTS i u izravnom prijenosu sudjelovao u raspravi oko priznanja neovisnosti Kosova srpskih susjeda.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Štoviše, Pupovac je strpljivo čekao obrazlaganje srpskog ministra vanjskih poslova Vuka Jeremića i dobro prekrivao bilo kakve znakove gripe.

"Nije prvi put da se Srbi u Hrvatskoj nalaze između čekića i nakovnja i nadam se da će vlada u Beogradu imati razumijevanja jer, znate, nekima u Hrvatskoj ova odluka možda znači zadovoljštinu zbog rata", kazao je Pupovac za RTS ističući kako se još nada da cijela situacija neće zaustaviti povratak srpskih izbjeglica u Hrvatsku.

J.M.
Foto: Index

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara