Identificiran muškarac ubijen kod hotela zagrebačkog "I"

MUŠKARAC koji je u ponedjeljak pronađen ustrijeljen kod zagrebačkog Hotela "I" imao je slovensko i hrvatsko državljanstvo, a u svakoj državi bio je zaveden pod drugim imenom, izvijestila je policija.

Identitet ubijenog otkriven je daktiloskopskim vještačenjem, a utvrđeno je da se radi o 33-godišnjem Zlatku Prši koji je imao i slovensko državljanstvo na ime Zlatko Žoher.

Ubijeni je hrvatsko državljanstvo stekao po majci, po kojoj nosi prezime Prša, dok slovensko državljanstvo i prezime Žoher ima po ocu. U Hrvatskoj nije evidentiran kao počinitelj kaznenih djela, dok je u Sloveniji policiji poznat zbog više kaznenih djela iz područja imovinskih delikata i zlouporabe droga.
Tekst se nastavlja ispod oglasa

Živio je u Sloveniji, gdje je bio oženjen i imao dvoje djece, a policija navodi da je radi rasvjetljavanja njegova ubojstva uspostavila kontakt i suradnju sa slovenskom policijom.

Tijelo muškarca, ubijenog hicima u potiljak iz vatrenog oružja, pronašao je čuvar hotela "I" u Remetinečkoj 116. Kod ubijenog nisu pronađeni nikakvi dokumenti, a nakon policijskog očevida tijelo je prevezeno u Zavod za sudsku medicinu i kriminalistiku gdje je utvrđen identitet.

Motiv ubojstva se još uvijek ne zna, a za nepoznatim ubojicom se traga.
Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara