Igor Bišćan pod istragom općinskog DORH-a zbog napada na taksista

Igor Bišćan pod istragom općinskog DORH-a zbog napada na taksista

Tekst: J.C.
Foto: Index

OPĆINSKO državno odvjetništvo u Zagrebu zatražilo je provođenje istrage protiv Igora Bišćana. Dinamov nogometaš osumnjičen je za nanošenje teških tjelesnih ozljeda taksistu Dragutinu Zrni.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Podsjećamo, Bišćan i Zrna sukobili su se 30. siječnja, nakon što je Dinamov nogometaš automobil parkirao na stajalištu za taksije. Zrna ga je na to upozorio, pa je došlo prvo do verbalnog, a onda i do fizičkog sukoba. Taksist je izvukao deblji kraj, s obzirom na to da je Bišćan upotrijebio prokušane metode ulične tučnjave, kao što su udarac glavom u glavu i "cipelarka".

Taksist je završio sa slomljenim nosom i razbijenom arkadom, a Bišćan je tvrdio da je djelovao u samoobrani. Obojici prijeti kazna za – narušavanje javnog reda i mira. No, kazna za Dinamovog nogometaša mogla bi biti i veća ako istraga općinskog DORH-a pokaže da se događaj zbio onako kako ga je taksist opisao. Tijekom istrage bit će ispitano nekoliko svjedoka, a onda će istražni sudac odlučiti hoće li slučaj biti izveden pred sud ili će optužnica biti odbačena.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara