Index doznaje: Vladimir Putin dolazi u Dubrovnik!

Tekst: P.Vidov
Foto: vlada.hr

VLADIMIR PUTIN posjetit će Croatia summit koji se već tradicionalno prvom polovicom srpnja održava u Dubrovniku, doznaje Index iz dobro informiranih izvora! Ovu informaciju nam iz Ureda za odnose s javnošću hrvatske Vlade nisu mogli potvrditi, ali ni demantirati.

"Predsjednica Vlade Republike Hrvatske, Jadranka Kosor, tijekom službenog posjeta Moskvi, pozvala je ruskog premijera Putina na Croatia summit u Dubrovniku", glasi odgovor koji smo od Vlade dobili na pitanje dolazi li Putin u Dubrovnik.

Čini se da je ruski premijer odlučio prihvatiti posjet i ovog ljeta provesti nekoliko dana uživajući na hrvatskoj obali. Dogovoreno je to tijekom Kosoričina posjeta Moskvi za koji je i sama na povratku u Hrvatsku rekla da je prošao vrlo dobro. U Dubrovniku su, kako doznajemo, već započele preliminarne sigurnosne pripreme za Putinov dolazak.

Croatia summit redovito je poprište dolazaka uglednih gostiju iz visoke politike. Prošle se godine u Dubrovniku premijerka Kosor tako družila s švedskim ministrom vanjskih poslova Carlom Bildtom, mađarskim premijerom Gordonom Bajnaijem i zamjenikom državne tajnice SAD-a Jamesom Steinbergom.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara