Indexovi forumaši i blogeri uputili posljednji pozdrav Toši Proeskom

TRAGEDIJA i tuga. To su riječi koje danas ne silaze s usana, kako onih koji su slušali Tošu Proeskog, tako i onih koji su danas možda prvi put čuli za njega.

Kad je vijest objavljena prva reakcija svih, pa tako i Indexovih forumaša i blogera, bila je nevjerica. "Kada sam pročitala sms, mislila da sam da me netko rano ujutro ružno zeza!", napisala je jedna forumašica. 

Mnogi su se radovali njegovim budućim koncertima i nezaboravnim provodima koje su na njima doživjeli. "Toliko sam se radovala idućem koncertu u Tribua. Čekala da dođem doma, nadajući se da će prvi na listi nakon preuređenja Tribua bit njegov koncert.", piše forumašica _Lauren_.

Svi se slažu u jednom - Toše je ostavio "neizbrisiv trag u srcima obožavatelja s cijelog ex-Yu  prostora". "On je možda otišao, ali njegove pjesme će ostaviti traga i živjet će zauvijek u nama", mišljenje je forumašice Fra_ncy.

Neki su se uz Tošeove balade zaljubljivali, slavili, smijali se i plakali. Neki su na njegovim koncertima našli ljubav, a tu i tamo zatekao se i pokoji "obraćenik", koji je na prvi stih postao još jedan od tisuća koji su ga obožavali. Svima kojima je ova neizmjerna tuga obožavatelja neshvatljiva, forumašica Vampyria poručuje: "Ni ja nisam bila pretjerani fan. Ali dečko je imao predivan glas koji je pogađao u srce. A i kao osoba je bio jako simpatičan, prizemljen i neumišljen (kao šta je većina njegovih mladih kolega). Jako dobar dečko. I jaaako talentiran. I zbog toga mi je žao šta ga više nema."

I blogeri su se potrudili sastaviti pokoji tekst o tragično preminulom pjevaču. Za njih, ovo je samo doviđenja, a ne zbogom, kako piše autor bloga I´ve got words for you. Razmišljanja o tome s koliko nas je još pjesama moglo razveseliti, koje su zadnje riječi koje je rekao dragim ljudima, napisala je autorica bloga Mojtrag.

Autor bloga Sponzoraš zaključuje da "Bog ipak uzima samo najbolje". O tome kako je uz njegove pjesme kratila slobodne sate na pučini oceana, piše autorica bloga Stopedeset čuda, koju je njegovim pjesmama, kaže, zarazila cimerica iz Makedonije.

Blogeri se, na koncu, slažu da bi ljudski bilo pustiti sada nagađanja o tome tko je kriv, zašto, i što je pošlo po zlu. Možda je najbolje poslušati savjet jedne forumašice koja piše: "Pustite čovjeka da počiva u miru.. povratka nema. Kao da je sad više bitno što se i kako dogodilo, to ga neće vratiti".

Na tragičnu smrt osvrnule su se i Tošine glazbene kolegice koje su izrazile sućut njegovoj obitelji. Ivana Kindl na svom službenom blogu izražava sućut njegovoj obitelji, prijateljima, suradnicima i fanovima. "Žao mi je neopisivo što smo izgubili dragog i dobrog čovjeka bezvremenskog talenta. Toše, rest in peace", piše Ivana.

Lana Jurčević također je najnoviji post posvetila Toši, s kojim je danas trebala snimati za emisiju "69". "Kad se ovako nešto dogodi, čovjek nikako da postane toga svjestan, još uvijek imam osjećaj da sam nešto krivo povezala ili da je to neka dezinformacija. Grozno se osjećam, ali ja sam zanemariva i nebitna u cijeloj priči. Ne mogu čak ni zamisliti tu bol koju sad proživljavaju njegovi", piše Lana.

"Ovo talentirano i dobro stvorenje bilo je na najboljem putu da bude jedna od najvećih muških zvijezda na Balkanu.. I onda ga preduhitri sekunda nepažnje.... Valjda je Bog znao zašto, koliko god nama bilo neshvatljivo...", zaključuje na svom blogu pjevačica.

I.H.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
;
Učitavanje komentara