Indexovi posjetitelji dali podršku Josipoviću: Još od Vlade Gotovca ovako nešto nije viđeno

Tekst: I.Kri.
Foto: Danijel Soldo (Cropix)

U SEDAM sati, koliko je na Indexu stajao objavljen cijeli sarajevski govor Ive Josipovića, više od pola onih koji su glasali u anketi smatraju kako je tim potezom predsjednik učinio pravu stvar, dok 42 posto njih misli kako je time osramotio Domovinski rat.

> Jeste li za ili protiv predsjednika: Pročitajte cijeli govor Ive Josipovića u BiH parlamentu

Šest posto onih koji su glasovali smatra kako je govorom samo nastavio ulizivačku politiku prema susjedima. Forumaši su u velikoj većini podržali govor predsjednika Josipovića te su ga neki nazvali i povijesnim, a poneki bi htjeli da ga djeca uče napamet u školama.

"Podrška od svih civiliziranih i modernih Hrvata koji, srećom, čine većinu u ovoj državi. Samo hrabro naprijed, poštovani Predsjedniče, ne treba se obazirati na primitivne i zaostale barbare koji ti se protive..... Njihov kandidat je hametice poražen na izborima, sad neka pate...", stoji u komentaru forumaša Winetoua.

Zanimljiv je i komentar od forumaša Bistona koji je samo kratko napisao "Još od Vlade Gotovca ovako nešto nije viđeno", a tome stvarno ne bi trebalo ništa dodavati. Neki smatraju kako je Josipović ipak malo pretjerao i pitaju se da li rat u Hrvatskoj mogao izbjeći te smatraju kako će "novo doba", iz predsjednikova govora, doći tek kada se završe suđenja svima koji su izvršili zločine.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
;
Učitavanje komentara