Integra Group: Polugodišnji poslovni rezultati premašili planirano

INTEGRA GROUP, vodeća domaća sistem integratorska tvrtka, u prvih je ovogodišnjih šest mjeseci ostvarila nešto više od 15 milijuna kuna ukupnih prihoda, što je 58 posto više u odnosu na isto prošlogodišnje razdoblje.

U ukupnim prihodima veći udio (78 posto) čine prihodi ostvareni pružanjem usluga, a manji dio (22 posto) odnosi se na prihode od prodaje proizvoda. Tako su prihodi od pružanja usluga porasli za 83,14 posto na 4,07 milijuna kuna, što je posljedica realizacije nekolicine projekata iz domene dizajna i implementacije Active Directory, Microsoft Operations Manager te raznih drugih rješenja temeljenih na provjerenim tehnologijama tvrtki kao što su Microsoft, Veritas, Shavlink, CA, HP i drugih.

"Ostvareni rezultati, pogotovo u domeni rasta prihoda od usluga, govore nam kako smo na dobrom putu te da je specijalizacija Integre Group za područje infrastrukturalih rješenja bila dobra odluka", izjavio je Mate Ćavarović, direktor Integre Group, komentirajući tvrtkine šestomjesečne poslovne rezultate. Povećanju broja projekata doprinijelo je svakako i upošljavanje novih stručnjaka kako u zagrebačkom sjedištu tvrtke tako i u podružnicama u Rijeci te Osijeku. Integra Group tako sada broji 30 zaposlenih stručnjaka, a taj će se broj povećavati. "Obzirom da je rezultat ostvaren u prvih šest mjeseci ove godine iznad planiranog, prognoziram kako će ova poslovna godina za nas biti vrlo uspješna i stabilna", dodao je Ćavarović.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara