INTERPOL: OSOBA NAVODNO POVEZANA S ATENTATOM NIJE U BIHI

Osoba za koju se sumnja da je povezana s atentatom na srbijanskog premijera Zorana Đinđića i koja je u bijegu ne nalazi se u Bosni i Hercegovini kako se ranije pretpostavljalo, izjavio je u petak direktor Interpola za BiH Brane Pećanac. L

Interpol BiH je o tome tijekom dana izvijestio Interpol Srbije i Crne Gore.

Interpol Srbije i Crne Gore izvijestio je kolege iz Bosne i Hercegovine kako postoje indicije da se osumnjičena osoba nalazi u BiH i da planira pobjeći preko sarajevske zračne luke.

Glasnogovornik Uprave Federalne policije Robert Cvrtak je tijekom dana u telefonskoj izjavi za HINA-u rekao kako MUP Federacije, MUP Republike Srpske i Državna granična služba BiH poduzimaju posebne mjere opreza. Glasnogovornik Ministarstva unutarnjih poslova Republike Srpske Zoran Glušac ustvrdio je da je MUP odmah nakon ubojstva Zorana Đinđića, premijera Republike Srbije, od Interpola dobio zahtjev za provjeru jedne osobe.

"Radilo se o provjeri za jednu osobu, a o podacima koje sadrži ta provjera još uvijek ne možemo službeno govoriti, jer se radi o službenim provjerama", rekao je Glušac.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara