INvest2 ZABA-i radi softver vrijedan pola milijuna kuna

VODEĆI hrvatski isporučitelj integralnih poslovnih aplikacija, je sa Zagrebačkom bankom ugovorio isporuku i implementaciju aplikativnog rješenja INvest2 za upravljanje poslovima depozitne banke te time zaključio posao vrijedan gotovo pola milijuna kuna.

INvest2 je integralni aplikacijski sustav namijenjen cjelovitoj podršci poslovanja dobrovoljnih i obveznih mirovinskih fondova te investicijskih fondova, a koriste ga i depozitne banke. Implementacija započinje ovoga tjedna, a trajati će otprilike mjesec i pol dana.

INvest2 je izveden kao integralno rješenje koje objedinjuje informatičku podršku nad poslovima upravljanja financijskom imovinom, poslovima vođenja podataka o klijentima, njihovim uplatama i stanju nad osobnim računima te integrirano i automatizirano financijsko knjigovodstvo. Sustav u poslovima rada fondova pruža i podršku upravljanja mrežom agenata te obavlja izračun bruto provizije i isplatu honorara.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tri dodatna modula omogućavaju direktno izvještavanje klijenata putem e-maila i SMS-a odnosno omogućavaju uvid u osobne podatke klijenta putem Web aplikacije koja je dio integralnog sustava INvest2.

INvest2 razvijen je na novoj Oracle tehnologiji koja pored klasičnog klijent-poslužitelj načina rada, omogućava mrežno orijentirani Internet/intranet način rada. INvest2 rezultat je prepoznavanja rastućeg značaja tržišta kapitala i tvrtki koje na njemu temelje svoju djelatnost, kao i njihove potrebe za snažnom informatičkom podrškom.

Razvoj softvera INvest2 započeo je još 2000. godine kao odgovor na ekspanziju domaćeg tržišta kapitala. IN2 je i u procesu provođenja mirovinske reforme u Sloveniji bio prepoznat kao strateški partner za izgradnju informatičke infrastrukture u većini vodećih slovenskih mirovinskih društava i fondova. Potom je to iskustvo preneseno i u Hrvatsku gdje su se pružale usluge informatizacije također u procesu mirovinske reforme kako za potrebe društava za upravljanje mirovinskim i investicijskim fondovima tako i za upravljanje poslovima depozitnih banaka.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara