Ivana Mamić Sačer nikada nije kontaktirala niti s USKOK-om niti s policijom vezano za akciju Indeks

"ISPRAVAK te objava ispravka netočnih navoda za našu stranku gospođu doc.dr.sc.Ivanu Mamić Sačer  sve vezano za članak "Akcija Indeks:Privedeno 95 osoba, kod jednog profesora nađen 21 indeks s 21.000 eura ".

U zastupanju interesa naše stranke gđe. doc.dr.sc.Ivane Mamić Sačer  iz Zagreba, članice Katedre za računovodstvo , Ekonomskog Fakulteta u  Zagrebu ,  temeljem Zakona o medijima (Narodne novine br. 59/04) i Zakona o elektroničkim medijima (Narodne novine br.122/03 i 79/07) podnosimo zahtjev za ispravak informacije objavljene  na internet portalu www.index.hr 18. rujna 2008.godine, u tekstu članka pod naslovom "Akcija Indeks:Privedeno 95 osoba, kod jednog profesora nađen 21 indeks s 21.000 eura".

U navedenom članku navodi se kako je navodno  zapečaćen i kabinet i Ivane Mamić-Sačer a asistentima su oduzeti ključevi .

Informacije o pečačenju kabineta naše stranke i oduzimanju ključeva asistentima, a sve u kontekstu imena osumnjičenih,  počinjenja kaznenih djela  te istražnih radnji USKOK-a i policije iz navedenog članka,  u potpunosti su netočne , te se u  njoma iznose neistine zbog kojih  je nastala  nenadoknadiva  šteta   ugledu , časti, dostojanstvu i imenu  gospođe doc.dr.sc. Ivane Mamić Sačer .

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Kako naša stranka i njen kabinet surađuje sa mnogim znanstvenim i poslovnim subjektima u Republici Hrvatskoj i izvan nje, te je u svakodnevnom kontaktu sa studentima  koji su čitatelji i korisnici Vašeg internet portala, počinjena joj je i teško nadoknadiva šteta u profesionalnom životu, te ovim ističemo da

- naša stranka i njen kabinet nisu u nikakvoj vezi sa radnjama USKOK-a i policije iz akcije INDEKS
-  njen kabinet nije pretraživan i pečatiran,
- navedenog dana 18.rujna 2008.g. sa našom strankom nisu kontaktirali niti policija niti USKOK a nažalost niti novinari
- gospođa  dr.sc. Ivane Mamić Sačer nikada nije bila osumnjičena niti optužena za kazneno djelo pa niti za kaznena djela koja se navode u Vašem članku.

doc.dr.sc.Ivana Mamić Sačer  iz Zagreba,
putem Odvjetničkog ureda Mladen Dragičević i Nikša Valjalo"

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara