Novi hit na YouTubeu: Ivo Sanader u Zorro osvetniku!

Novi hit na YouTubeu: Ivo Sanader u Zorro osvetniku!

Screenshot i video: YouTube

NA YOU TUBEU od jučer se može pronaći izuzetno zanimljiv klip nazvan Zorro osvetnik. U nepune tri minute sažeta je kompilacija Najbolje od HDZ-a. Spot je vidjelo tek nekih 150-ak ljudi. Poruka autora je: Istinom do Remetinca.

Sve je tu što treba znati o HDZ-u i njihovoj "borbi" protiv korupcije. Montaža je nikad aktualnija, pošto su danas HDZ-ovci progurali skidanje imuniteta SDP-ovcu Jovanoviću kako bi ga mogli tužiti za klevetanje, jer ih je etiketirao kao zločinačku organizaciju. 

"Nema pomilovanja za pedofile, dilere i organizirani kriminal"

U Zorru osvetniku, HDZ-ovci grme protiv korupcije. Ivo Sanader vrišti kako će tražiti da se pomilovanje ukine za pedofile, dilere i organizirani kriminal. Slijedi Jaca. Ne govori ona što je ispred, nego iza vrata te naglašava potrebu da se cijela kuća odškrine, vrata, prozori, sve što ima... "Otvorimo vrata pa da vidimo", slavodobitno je zaključila Jaca.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Šefove HDZ-a grubo demantiraju novinske naslovnice i tekstovi portala. Sve gore od goreg. Uglavnom najsočniji detalji istrage Fimi medija koja bi ovih dana trebala rezultirati optužnicom protiv HDZ-a. Svi sve znali, Barišić nosio, Bačić uništavao, Kosorica potpisala...

"Lopovi, lupeži, kriminalci koji daju i primaju mito neće više mirno spavati"

Proročanski zvuči Ivo Sanader. "Lopovi, lupeži, kriminalci, koji daju i primaju mito, neće više mirno spavati. Državne institucije idu dalje i ne zanima me gdje će stati. Poručujem onima koji imaju nečistu savjest da će ih Maestro sigurno pronaći. Pokojni predsjednik SDP-a rekao je za talijanske novine da se HDZ nalazi pod istragom. To je bilo za antologiju političke gluposti. Kako se jedna stranka može nalaziti pod istragom, molim vas lijepo", zborio je Sanader u doba najveće moći 2007. godine. Tko zna, sjeti li se svoje govorancije dok krati vrijeme u ćeliji. I što onda pomisli?

Dijagnoza kolektivnog ludila

Zapaženo mjesto u Zorro osvetniku dobio je i Šeks. Pjeni po SDP-u i poput kralja Aleksandra prijeti zabranom rada dok se izmjenjuju slike Jambe koji zbori kako mu je Šeks tražio milijun u kešu ili ide u Lepoglavu.

Za happy end i dijagnozu kolektivnog ludila HDZ-ovaca ostavljen je dr. Milinović. Zašto nećemo glasati za HDZ. Uz ton "Malo hoćemo, malo nećemo, pa sam se malo zbunio" Zorro ide kraju sa zajedničkom fotografijom Ive i Jace, koja naprosto zrači ushićenošću velikim vođom.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara