Izabrana nova predsjednica požeško-slavonskog HSP-a

Vesna Cišper iz Pakraca izabrana je večeras na izvanrednom zboru HSPa za predsjednicu Županijskog vijeća Hrvatske stranke prava Požeškoslavonske županije.

Zahvaljujući na povjerenju, Cišper je istaknula kako će se zauzimati za provedbu svih načela HSP-a te to tražiti od drugih u provedbi odluka. Sve članove pozvala je na suradnju i dosljednu provedbu ciljeva HSP-a.

"HSP ne dopušta političku trgovinu i nitko nema prava trgovati glasovima birača koji su dali povjerenje HSP-u. Naša stranka izuzetno drži do svoje riječi i vjerodostojnosti. Svih ovih godina uvjerili smo se da je povjerenje temelj politike. Onaj tko u politici izgubi povjerenje nema što tražiti na političkoj sceni. Toga smo mi svjesni i to je jedini i pravi motiv što nismo i ne ćemo dopustiti nikakvu trgovinu s mandatima HSP-a", rekao je to večeras tajnik stranke Vlado Jukić.
Tekst se nastavlja ispod oglasa

Iako je večeras bio najavljen i dolazak predsjednika stranke Ante Đapića, njegov izostanak opravdao je Pero Ćorić, dosadašnji povjerenik Županijskog vijeća HSP-a.

(Hina) xvreb ymć

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara