Izašao "Priručnik Hrvatska - Handbook Croatia 2005"

Na novom proširenom formatu i s brojnim sadržajnim dopunama iz tiska je danas izašlo 14. izdanje redovite godišnje edicije "Priručnik Hrvatska Handbook Croatia 2005" na hrvatskom i engleskom jeziku. L

Najnoviji priručnik sadrži više od 7000 ažuriranih adresa svih organa vlasti, diplomatsko-konzularnih predstavništava, ustanova, tvrtki, financijskih organizacija, medija, političkih stranaka te važnije adrese u županijama, gradovima i općinama itd.

U priručniku su i potpuni podaci o 18 najvažnijih područja javnog, političkoga, gospodarskoga, kulturnog, vjerskog i sportskog života u Hrvatskoj.

Priručnik je mnogima proteklih godina postao nezamjenjiv i pouzdan vodič u poslovanju, svakodnevnoj komunikaciji, jedinstveni telefonski imenik s adresama, i najnovijim brojevima iz svih spomenutih područja.

Istodobno u priručniku su i opći podaci o Republici Hrvatskoj s aktualnim informacijama o gospodarskim kretanjima i prikaz najvažnijih pravnih propisa vezanih uz ulaganja i načinima kako strane kompanije mogu poslovati u našoj zemlji.

Pojašnjeni su carinski i drugi propisi, načini plaćanja i vrste poreza i olakšice. Ukratko, najnovija pravna i sva druga regulativa na jednom mjestu.

Dosad se priručnik potvrdio kao jedinstveno i praktično izdanje i najpouzdaniji izbor, a izdavač je Press-Horizont d.o.o. iz Zagreba.

(Hina) pp/xbma yaz

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara