Izaslanstvo Svjetske banke o eko projektu "Kaštelanski zaljev"

IZASLANSTVO Svjetske banke danas je nakon obilaska gradilišta i upoznavanja s dosadašnjom izgradnjom objekata u sklopu Eko projekta Kaštelanski zaljev izrazilo zadovoljstvo kvalitetom i brzinom izgradnje vodovodnokanalizacijskog sustava..

Predstavnik Svjetske banke zadužen za Eko projekt Manuel Marino rekao je kako očekuje da će radovi na vodovodno-kanalizacijskom podsustavu Solin - Split biti završeni za nekoliko mjeseci, no da bi drugi dio projekta, podsustav Kaštela - Trogir, mogao ići i brže, ali da očekuje da će poteškoće nastale sporim rješavanjem imovinsko-pravnih odnosa biti uskoro otklonjene kako bi se sve dovršilo u roku do 2006. godine.

Svjetska banka financira 25 posto, odnosno 33 milijuna eura, cjelokupnog ulaganja u projekt, a njezino izaslanstvo dva puta godišnje obilazi gradilišta Eko projekta i tako prati njegovu izgradnju.
Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tijekom konferencije za novinare u sjedištu Eko agencije Kaštelanski zaljev u Splitu odlomio se dio stropa sa svjetiljkom koja je pala nekoliko centimetara od stola za kojim su sjedili novinari, no nitko nije ozlijeđen.

(Hina) dstr dd

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara