IZBORNA KONVENCIJA VUKOVARSKOG SDP-A

U Vukovaru je večeras održana izborna konvencija vukovarskoga gradskog odbora Socijaldemokratske partije Hrvatske (SDP) na kojoj je za predsjednika izabran Željko Sabo.

Time je okončana kriza unutar vukovarskoga SDP-a koja je trajala od svibnja prošle godine, kada je zbog nefunkcioniranja i slabog rada odlukom Glavnog odbora stranke raspuštena vukovarska organizacija SDP-a, a za povjerenika je izabran član Izvršnog odbora SDP-a Hrvatske Branko Tušek.

Prema njegovim riječima večerašnja konvencija vukovarskog SDP-a ´pokazala je visoku demokratsku razinu i odgovornost članstva vukovarske organizacije SDP-a, od kojeg se u budućnosti očekuje da postane stabilnim elementom političkih zbivanja na razini grada Vukovara´.
Tekst se nastavlja ispod oglasa

Konvenciji su nazočna bila 53 člana SDP-a Vukovar, a u ime Predsjedništva i Glavnog odbora SDP-a rad konvencije pozdravio je glavni tajnik Igor Dragovan.

Osim predsjednika vukovarskog SDP-a na izbornoj skupštini birana su i dvojica dopredsjednika, članovi Predsjedništva te Gradskog odbora vukovarskog SDP-a.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara