Jack Black u Jacksonovu "King Kongu"

JACK BLACK, lažni nastavnik iz "Rocknroll škole", glumit će i u budućem "King Kongu" Petera Jacksona, redatelja trilogije "Gospodar prstenova".

Jack Black (34) tumačit će lik Carla Denhama, osobe koja uspjeva zatočiti divovskog gorilu, u remakeu "King Konga" koji se očekuje u prosincu 2005. godine, objavili su u utorak filmski studiji Universal.

U originalnoj verziji iz 1933., Carla Denhama tumačio je Robert Armstrong.

Jack Black glumit će uz Naomi Watts (uloga Ann Darrow), glumicu koja je široj publici bila otkriće u "Mulholland Driveu" Davida Lyncha 2001. godine. Mlada glumica nominirana je ove godine za Oscara za najbolju glumicu u filmu "21 gram".
Tekst se nastavlja ispod oglasa

Peter Jackson čiji je "Povratak kralja", posljednji nastavak trilogije "Gospodar prstenova" dobio 11 Oscara u veljači ove godine, objasnio je u utorak kako je jako želio raditi s Jackom Blackom otkad ga je vidio u ulozi prodavača ploča u filmu "Hi-Fi" Stephena Frearsa 2000. godine.

"To je inteligentan glumac, obdaren obiljem energije i šarma", izjavio je novozelandski redatelj.

Jacka Blacka možemo trenutno vidjeti u "Rocknroll školi" u kojoj glumi rock glazbenika koji se lažno predstavlja za učitelja u osnovnoj školi.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara