Jambo: Petrov je najobičniji privjesak HDZ-a, a optužbe protiv mene mogu se objesiti mačku o rep

Jambo: Petrov je najobičniji privjesak HDZ-a, a optužbe protiv mene mogu se objesiti mačku o rep

Foto: Hina

STIPE Gabrić Jambo za Dnevnik Nove tv rekao je kako će se nalaziti na osmom mjestu na listi za desetu izbornu jedinicu. Kaznene prijave koje su podignute protiv njega ga ne zabrinjavaju.

"Treba pričekati 11. rujna pa ćete vidjeti da sam jako puno pomogao Narodnoj koaliciji. Što se tiče mojih kaznenih prijava, sve su političke prirode i mogu ih sve staviti mačku o rep. Aktualno je još jedino pitanje suše i to me državno odvjetništvo tereti da sam oštetio državni proračun u korist proračuna grada Metkovića s tim da su Vlade Sanadera, Kosor i Milanovića u tu zgradu uložile 40 milijuna kuna", kaže Jambo.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Jambo nije zaboravio prokomentirati i svog ljutog političkog protivnika Božu Petrova.

"On je sam sebi najbolja reklama, naročito kad je u pitanju javni bilježnik – nije koalicija, jesu reforme nisu reforme, je netko iz SDP-a s njima pregovarao, nije. Petrovu bi bilo puno pametnije da manje govori. On je jedan mali obični privjesak, bio jučer, danas i bit će sutra, HDZ-a", rekao je Jambo dodavši da vjeruje kako Narodnoj koaliciji nakon izbora neće trebati nitko za formiranje vlasti, pa tako ni Most.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara