Jandroković odgovorio Raspudiću

Jandroković odgovorio Raspudiću
Foto: Patrik Macek/PIXSELL

U RADIJSKOJ emisiji S Markova trga predsjednik sabora Gordan Jandroković osvrnuo se na izjave Nine Raspudića u emisiji Nedjeljom u 2. 

"On je kreator manipulacija i neistina. On ih je očito kreirao s ciljem da iskoristi to o čemu je pisao u predizbornoj kampanji. Ja drugačije ne mogu shvatiti poruku da on ide tamo gdje i ja. To je vrsta opsjednutosti, još nisam čuo da netko u politici tako nešto radi. Dakle, koristio je svoju poziciju nezavisnog kolumnista, a u stvari političkog agitatora Mosta da bi u politiku ušao s tom poputbinom. Razobličit ćemo to", poručio je Jandroković.

Podsjetimo, Raspudić je kazao kako će na izborima na MOST-ovoj listi "loviti Jandrokovića koji je umiljato dijete četiri političke mame". Aludirao je time na dosadašnje predsjednike HDZ-a. Ovo je politička kampanja i namjeravam razotkriti svačije licemjerstvo, dodao je Raspudić.

Jandroković mu je jučer na Facebooku odgovorio kako emisiju nije gledao jer je "bio kod kćeri na ručku". "Naime, imam troje djece... s istom ženom", napisao je Jandroković.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara