Jandroković se susreo s čelnicima HVIDRA-e, pričali o Pupovcu

Jandroković se susreo s čelnicima HVIDRA-e, pričali o Pupovcu
Foto: HINA/ Hrvatski sabor/ ml

PREDSJEDNIK sabora Gordan Jandroković razgovarao je s čelnicima HVIDRA-e, iskazali su zadovoljstvo rješavanjem statusnih pitanja hrvatskih branitelja iz Domovinskog rata te su izrazili nadu da će hrvatske institucije učinkovitije rješavati slučajeve ratnih zločina tijekom velikosrpske agresije.

Kako je priopćeno iz Ureda predsjednika Hrvatskog sabora, Jandroković je primio predsjednika HVIDRA-e RH Josipa Đakića i predsjednika Glavnog odbora HVIDRA-e Josipa Perišu.

"Treba jačati dijalog i međusobno razumijevanje"

"Sugovornici su iskazali zadovoljstvo rješavanjem statusnih pitanja hrvatskih branitelja iz Domovinskog rata te izrazili nadu da će institucije hrvatske države učinkovitije rješavati slučajeve ratnih zločina počinjenih tijekom velikosrpske agresije na Hrvatsku", dodaje se.

"Glede neprihvatljivih izjava saborskog zastupnika Milorada Pupovca, predstavnici HVIDRA-e iskazali su svoje očekivanje da će se o njima što skorije očitovati i DORH", navodi se u priopćenju.

Predsjednik sabora Jandroković naglasio je kako "stečevine Domovinskog rata nitko ne može i ne smije dovoditi u pitanje i izrazio uvjerenje da se incidenti kakvi su se događali u prošlom razdoblju, više neće ponavljati".  

Također, na sastanku je istaknuto da treba jačati dijalog i međusobno razumijevanje.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara