JASENKO STIPAC PREDSTAVIO IZBORNI PROGRAM liste hdss-hdc-dps

Program kandidata zajedničke liste Hrvatske demokratske seljačke stranke, Hrvatskog demokratskog centra i Demokratske prigorskozagrebačke stranke predstavio je večeras na HTVu Jasenko Stipac. L

On je rekao da se te stranke zalažu za jačanje nacionalnog gospodarstva i ravnomjerniji razvoj svih krajeva. Zalagat će se također za jačanje znanosti i tehnologije, pravnu državu, za pripremu zemlje za ulazak u Europsku uniju, za poticanje poljoprivrede, zaštitu okoliša, bolji odgoj djece i mladeži, njegovanje nacionalnog identiteta, brigu o starim, nemoćnima i umirovljenicima, očuvanje nacionalnog bogatstva, ravnomjerniji razvoj svih krajeva i duhovnu obnovu društva, rekao je Stipac.

Takav program ne mogu ostvariti političari koji su dosad bili na sceni, kazao je i poručio biračima da izaberu one koji misle drugačije i koji misle Hrvatskoj bolje od oni koji su dosad obnašali vlast.
Tekst se nastavlja ispod oglasa

Stipac smatra da se politika koja je dosad vođena prema hrvatskom selu i seljaku sasvim pogrešna, a to pokazuju, rekao je, i rezultati takve politike.

"Ako se u budućnosti nastavi s takvom politikom, onda možemo misliti gdje će završiti hrvatsko selo", upozorio je Stipac.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara