Javio se teškaš koji je pljusnuo sitnu ženu nasred Lidla: "Mislio sam da je muško"

Javio se teškaš koji je pljusnuo sitnu ženu nasred Lidla: "Mislio sam da je muško"

Ilustracija: 123rf

ŠIBENČANKU sitne građe u tridesetim godinama u ponedjeljak je u Lidlu kod Dalmaera ošamario muškarac od 120 kilograma, jer se ubacila na blagajnu ispred njega. Pljusnuo ju je šibenski taksist koji je nakon incidenta pobjegao. Danas je za sibenik.in ispričao svoju stranu priče.

"Na blagajni je bila žena koja je uredno ispred mene čekala red. U tom trenutku došla je druga žena, za koju sam bio uvjeren da je muškarac i stala iza nje, a ispred mene. Stavila je onu klatnicu kako bi odvojeno platila račun. U tom trenutku sam se iznervirao i rekao joj da ne može tako, da bi se ona okrenula i rekla da će me opaliti novčanikom. Instinktivno sam reagirao i zalijepio joj šamar, misleći da je muškarac", rekao je taksist i dodao kako je bio uvjeren da je riječ o majci i sinu.


Kasnije je shvatio da je bio u krivu te da ženu koju je ošamario zapravo poznaje.

"Bio sam uvjeren da je žena, koju sam udario na blagajni u Lidlu, muškarac sitnije građe, a pokajao sam se kad mi je rekla ime. Što je još tragičnije, tu ženu poznajem već 20 godina, ali se prilično promijenila.

Izišle su van s kase, a ja sam odmah produžio za njima. Iskreno sam se i ispričao i pokajao. Bilo mi je jako teško, pitao sam je kako je, što radi… Stvarno mi je krivo", ispričao je taksist.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara