Jedna teže, a dvije osobe lakše ozlijeđene u prometnoj nesreći na D4 Zagreb-Lipovac

JEDNA je osoba teže, a dvije su lakše ozlijeđene u prometnoj nesreći koja se dogodila na državnoj cesti Zagreb Lipovac, a zbog koje se promet od 10,05 do 13,20 sati odvijao otežano zaustavnim trakom u smjeru istoka zbog dijelova automobila rasutih po autocesti.

Kako je izvijestila Policijska uprava zagrebačka, zbog brzine neprilagođene uvjetima na kolniku, vozač BMW-a iz BiH Š.Ž. (1947.), krećući se sjevernim kolnikom prema Zagrebu, skrenuo je na 235. kilometru autoceste udesno, sletio na razdjelni kolnik i prednjim dijelom automobila udario dvostruku metalnu ogradu, zarotirao se i ponovno udario u ogradu.
Tekst se nastavlja ispod oglasa

Od tog naleta metalni su dijelovi automobila otpadali i letjeli na suprotni kolnik državne ceste. Vodena pumpa koja je otpala iz motora preletjela je na suprotnu stranu i probila vjetrobransko staklo "opel kadeta", njemačkih registracijskih oznaka koje je dolazilo iz suprotnog smjera. Pritom je u desno rame udarila vozača, BiH državljanina Z.K. (1970.), i teško ga ozlijedila. Liječnička pomoć pružena mu je u KB "Dubrava".

Lakše su ozlijeđeni vozač BMW-a i putnica Š.F (1950.), državljanka BiH, izvijestila je Policijska uprava zagrebačka.
Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara