Redar ili mesar: Jenki plašio žrtve Kerumovim komunalcem i kasapljenjem!

Redar ili mesar: Jenki plašio žrtve Kerumovim komunalcem i kasapljenjem!

Foto: Index

VJEŽBENIK splitskog Komunalnog redarstva Ivan Stupalo nije se danas pojavio na poslu premda je jučer pušten nakon dvodnevne obrade u policiji i državnom odvjetništvu zbog pokušaja iznude supružnika Bulić, vlasnika agencije za nekretnine Galeb.

U Gradu Splitu još nemaju nikakve konkretne informacije da se protiv njihovog djelatnika vodi ikakav kazneni postupak. Ustanovljeno je tek da je u srijedu došao na posao, u 9 sati otišao na teren te mu se odonda gubi svaki trag. Gdje je bio, što je radio, u Gradu ne znaju.

Fatureta Kerumovog komunalnog redara

Ispostavilo se da je Stupalo svega sat kasnije sa Draganom Jurišićem Jenkijem i kolegom iz borilačkog kluba Pit Bull Tomom Roščićem upao u agenciju za nekretnine Galeb u ulici Svetog Križa. Nije tamo bio službeno, tukao je "faturetu" usred radnog vremena.

Jenki je, naime, priprijetio vlasnicima agencije da mu srede ugovor za nekretninu vrijednu 733 tisuća eura. Da bi bio uvjerljiviji, pokazao je vlasnicima svoje mlade partnere Rošćića i Stupala.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Dvojica iz Pit Bulla za sječu na komade...

"Ili ugovor ili će vas ova dvojica isjeći na komadiće noktaricom i iskasapiti", zaprijetio je Jenki. Do najgorega ipak nije došlo jer je policija stupila u akciju i pohvatala Jenkija i mladiće.

Premda je Jurišić već dulje bio pod tajnim mjerama nadzora, policija je prijavila samo pokušaj iznude u agenciji.

"Ili kuća ili ću vas sve pobiti i zapaliti"

Pet dana prije uhićenja Jenki je također bio u agenciji. Tražio je nekretninu u Makarskoj vrijednu 800 tisuća eura. Vlasnici na to nisu pristali pa ih je izudarao. Dao im je rok od četiri dana da mu plate 20 tisuća eura s kamatama i prepišu nekretninu. Ili to ili će pobiti i zapaliti i njih i njihovu djecu... Rok je istekao, Jenki je svratio do Galeba sa "pit bullovcima"... Nije, međutim, završilo kako je planirao.

Sudac Slavko Lozina na kraju je iza rešetaka ostavio samo Jenkija, dok su Stupalo i Roščić pušteni. Državno odvjetništvo će se žaliti.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara