JESTE LI IH VIDJELI? U zadnjih tjedan dana nestalo je 14 mladih, najmlađi imaju samo 10 godina

JESTE LI IH VIDJELI? U zadnjih tjedan dana nestalo je 14 mladih, najmlađi imaju samo 10 godina

jFoto: nestali.hr

U HRVATSKOJ je u posljednjih tjedan dana nestalo 14 mladih, od kojih je jedanaestero maloljetno.

Marko Harča (10) - Udaljio se s adrese u Zagrebu 11. travnja, nestanak se vodi u PU zagrebačkoj.

Mauricio Tokmadžić (10) - Ima crnu kosu i kestenjaste oči, a nestao je 11. travnja udaljivši se s adrese u Zagrebu. Nestanak se vodi u PU zagrebačkoj.

Sven Trohar Halilović (11) - Visok je 150 cm, ima plavu kosu i plave oči. Nestao je 11. travnja, udaljivši se s adrese u Zagrebu.

Branko Stojčević (12)-  Udaljio se s adrese u Zagrebu, 11. travnja, nestanak se vodi u PU zagrebačkoj.

Neno Bogdan (13) - Nestao 12. travnja, udaljivši se s adrese u Ivancu, a nestanak se vodi u PU varaždinskoj.

Evelin Barać (14) - Visoka je 165 cm, ima smeđu kosu i smeđe oči. Nestala je 12. travnja udaljivši se s adrese u Bedekovčini. Nestanak je prijavljen u PU krapinsko-zagorskoj.Samanto Jurić (14) - Nestao 9. travnja na području Ivanca, a od podataka je poznato još samo kako se nestanak vodi u PU Varaždinskoj.Sanja Udorović (15) - Visoka je 170 cm, ima crnu ravnu kosu i male kestenjaste oči te uši srednje veličine i okruglo lice. Nestala je 9. travnja na području Velike Gorice, a u trenutku nestanka bila je odjevena u sivu kratku majicu, plave traperice i crne cipele.Ramajana Azra Abaz (16) - Visoka je 165 cm, ima smeđu kosu i smeđe oči te je srednje tjelesne građe. Nestala je s adrese u Bedekovčini 12. travnja.

Tomislav Jelinčić (16) - Nestao 12. travnja na području Luga Samoborskog, a nestanak se vodi u PU zagrebačkoj.Josipa Bilušić (16) - Visoka je 162 cm, ima crnu, ravnu kosu, kestenjaste oči te nos i uši srednje veličine. Srednje je tjelesne građe i okruglog lica. Djevojka je nestala 12. travnja, udaljivši se s adrese u Bedekovčini.Vanja Koričić (18) - Visok je 175 cm, ima svijetloplavu kosu i svijetloplave oči, manji nos i uši, ovalnog je lica i slabije tjelesne građe. Nestao je 9. travnja, udaljivši se s adrese u Ivancu.Danijel Bošnjaković (18) - Visok je 180 cm, ima smeđu kosu i kestenjaste oči te je slabije tjelesne građe. Nestao je 9. travnja s adrese u Ivancu, a u trenutku nestanka bio je odjeven u majicu, traperice i crne tenisice.

Petra Peranović (19) - Visoka je 170 cm, ima ravnu, smeđu kosu, smeđe oči i ovalnog je lica te slabije tjelesne građe. Nestala je 12 travnja, udaljivši se s adrese u zagrebačkom Jankomiru. U trenutku nestanka bila je odjevena u tamnu trenirku.

Ukoliko ste ih vidjeli ili raspolažete informacijama koje bi mogle pomoći u potrazi, javite se u najbližu policijsku postaju ili na nestali.hr.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara