JORDAN: ROĐACI UBILI ŽENU NAKON ŠTO JE RODILA IZVANBRAČNO DIJETE

Razbješnjeli rođaci ubili su u srijedu 25godišnju ženu koja se oporavljala u jednoj amanskoj bolnici nakon što je ondje rodila izvanbračno dijete, izvijestili su u četvrtak lokalni listovi, dodajući kako je to treće ubojstvo počinjeno u Jordanu zbog očuvanja časti od početka tjedna.

Žrtvu je, piše list Jordan Times, sa šest pucnjeva iz pištolja iz neposredne blizine ubio njezin rođak koji se nakon počinjenog zločina predao policiji. 36-godišnji osumnjičenik policiji je kazao kako je ženu ubio da bi "očuvao čast svoje obitelji". Poznato je da su jordanski zakoni vrlo blagi kada su u pitanju zločini počinjeni zbog očuvanja časti, pa nema nikakvog razloga da tako ne bude i ovaj put.

Jordan Times piše kako je žrtva zločina gotovo godinu dana održavala vezu s oženjenim muškarcem s kojim je i zatrudnjela. U ponedjeljak je primljena u bolnicu gdje je obavljen porod carskim rezom. Nakon saznanja o rođenju izvanbračnog djeteta, njezina tri rođaka u srijedu su "pohitali" u bolnicu i ubili je, a dijete su poštedjeli.
Tekst se nastavlja ispod oglasa

U Amanu je od početka godine počinjeno devet ubojstava zbog očuvanja časti, prenosi Jordan Times.

(Hina) xmh ymaš

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara