Jordanu prijete smrću ako ne prekine suradnju s HDZ-om

Jordanu prijete smrću ako ne prekine suradnju s HDZ-om

PREDSJEDNIK Hrvatske stranke umirovljenika Vladimir Jordan primio je pismo u kojem nepoznata osoba prijeti kako će ubiti njega i članove njegove obitelji, te saborske zastupnike HSU-a ne prekinu li suradnju s HDZ-om.

Kako piše Novi list prijeteće pismo ostavljeno je u sandučiću u stranke u Frankopanskoj ulici, a adresirano je na Jordanovu kućnu adresu.

“U pismu mi prijete da će ubiti članove moje obitelji, a da će početi od unuka. Takvu prijetnju uistinu nije ugodno primiti” - izjavio je Jordan za Novi list dodajući kako će pismo, u kojem stoji i rok do kad mora prekinuti suradnju s HDZ-om, predati policiji.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
“Prijete da će nas, ukoliko ne raskinemo suradnju do zadanog roka, ubiti jednog po jednog. To nisu prijetnje upućene samo meni, nego se radi i o prijetnjama zastupnicima naše stranke. Žalosno je da nas od prvog dana kad smo došli u politiku doživljavaju kao da smo nekom učinili nešto nažao. Ne znam zašto bih nekom mogao smetati; živim obični umirovljenički život, a nikog nisam povrijedio ni otkad sam ušao u politiku. Smatram da radim jedan dobar i koristan posao; činimo sve da u ovoj teškoj situaciji iz nemogućeg stvorimo nešto moguće, a onda nam pošalju ovakve prijetnje.” - komentirao je Jordan za Novi list.

Jordan je rekao kako je i prije dobivao prijeteća pisma, ali nikad mu nisu prijetili smrću unuka.

Glasnogovornica Policijske uprave zagrebačke Gordana Vulama najavila da će policija započeti s istragom čim Jordan prijavi prijetnji.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara