Još bolji besplatni tečajevi za osnovnoškolce tijekom uskršnjih praznika

NAKON vrlo uspješnih novogodišnjih tečajeva, koje je tijekom tri tjedna pohađalo preko 150 djece, IskonInternet u suradnji sa Nutellom ponovno priprema tečajeve, koji će se održati nakon od 13. do 24. travnja 2004. godine.

U Zagrebu će se održati na poznatoj adresi, u Hrvatskoj zajednici tehničke kulture, Dalmatinska 12. U Rijeci u Internet-caffeu "Interclub Cont" na adresi Andrije Kačića Miošića 1, u Puli u Centru za informatičku izobrazbu "Enigma" u Kandlerovoj 19.

U Osijeku će se tečajevi održavati u Domu Tehnike, Križanićev trg 1, te u Dubrovniku u sklopu Sveučilišta u Dubrovniku, Ćire Carića 4.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Prijave za besplatne tečajeve Interneta za osnovnoškolce primaju se putem besplatnog info telefona IskonInterneta 0800 1000.

Točne termine roditelji će doznati tijekom prijava, budući da će tečajevi biti podijeljeni po dobnim skupinama.

"Bila nam je želja još jednom djeci približiti znanje koje možda do sada nisu imali prilike steći. Iskustva kasnije mogu koristiti za proširivanje postojećih i stjecanje novih spoznaja, za zabavu i razonodu. Računalne i informacijske tehnologije, među kojima i Internet, sadašnjost su i budućnost naših života, te smatram da je najbolje doba za stjecanje tih znanja i iskustava upravo u mladoj školskoj dobi. Te vještine omogućiti će im kompetitivnost i učiniti ih već u ranoj životnoj dobi informatički pismenima," rekao je Saša Kramar, član Uprave IskonInterneta.

Besplatni tečajevi Iskona i Nutelle prilika su da brojna djeca koja još nisu upoznata s osnovama korištenja Interneta steknu korisna znanja i hrabro zakorače u novo informacijsko društvo. IskonInternet poziva i roditelje da iskoriste ovu priliku te potaknu djecu na stjecanje novih vještina, koje će im umnogome pomoći u daljnjem razvoju.
Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara