Most napustio još jedan istaknuti član

Most napustio još jedan istaknuti član
Screenshot: Facebook

SPLITSKI gradski vijećnik Ante Bradarić Šljujo napustio je Most. Valja dodati da je napustio i gradsko vijeće te vratio stranci mandat.

"Ovim putem želim objaviti da je s datumom 30. svibnja prestalo moje članstvo u MOST-u NL i da podnosim ostavku kao gradski vijećnik MOST-a NL u gradu Splitu", napisao je u priopćenju.

Razlog je, kako piše, privatne naravi.

"Razlog ovoj odluci su privatne naravi i MOST-u NL želim sve najbolje u daljnjem radu i puno sreće u nadolazećim izborima, između vodstva MOST-a NL i mene nema sukoba iako nekad dođe do suprotnih mišljenja i pogleda na politiku, te sam im zahvalan što su mi 2017. godine omogućili da uđem u gradsko vijeće Grada Splita i borim za interese Grada Splita", napisao je.

"Čast mi je i zadovoljstvo što sam mogao kroz političko djelovanje isticati razne inicijative poput borbe protiv  privremenog rješenja kolodvora na Kopilici, predlaganje osnivanja Zaklade za oboljele, inicijativa za  izjednačavanje cijena u vrtićima, oslobađanje plaćanja vrtića za vrijeme korone, borbu za Marjan, besplatne cijene pokaznih karata za učenike i studente i brojnih drugih inicijativa s komunalnom tematikom pomoći svojim sugrađanima", piše.

Zahvalio Mostu i novinarima, kaže da je pošteno da vrati mandat
 
"Ovim putem želim zahvaliti zaposlenicama splitskog ureda MOST-a NL Jeleni Kovačić i Ivani Ljulj koje su svojim radom bile velika podrška nama vijećnicima kluba Most NL Split i brojne ideje je bilo lakše prezentirati zahvaljujući njima, te predsjedniku Kluba MOST NL Split u GV gospodinu Anti Čikotiću koji je u gradu Splitu donio sasvim novi način političkog djelovanja te se nadam da će u tom smjeru i nastaviti", piše.
 
"Hvala svim gradskim vijećnicima iz oporbe te vlasti na konstruktivnim i argumentiranim raspravama kako bi pronašli najbolja rješenja za grad Split.
 
Također velika hvala i svim pripadnicima sedme sile koji su zaista pratili moj rad na izrazito profesionalan način iako im nekad nije bilo lako, posebno pratiti nekad sjednice gradskog vijeća do kasnih večernjih sati.
 
S obzirom na to da sam svoj mandat dobio na listi MOST-a NL, smatram da je pošteno da svoj mandat vratim stranci koja mi je i omogućila stavljanjem na listu borbu za boljitak građana na raspolaganje kako bi MOST NL Split dogovorio drugu osobu koja će nastaviti zastupati interese građana grada Splita", napisao je.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara