Josip Đakić podržao HDZ

Josip Đakić podržao HDZ
Foto: Davor Javorovic/PIXSELL

JOSIP Đakić je podržao HDZ. 

"Kako to podržao HDZ", reći ćete, "pa on je član HDZ-a". "Pa on je na listi HDZ-a", sjetit će se oni nešto politički potkovaniji među vama. "Čekajte, čekajte, pa on je i član Središnjeg odbora i Nacionalnog odbora HDZ-a", sjetit će se oni najbolji poznavatelji hrvatske politike. 

E, tu smo vas čekali. Radi se o tom Josipu Đakiću, ali nije on podržao HDZ kao Josip Đakić HDZ-ovac.

Podržao je HDZ danas, u osvit parlamentarnih izbora koji se održavaju u nedjelju, kao Josip Đakić, predsjednik Hvidre. 

Ovaj je lukavi manevar, kakav može izvesti samo Đakić, svojevrsni testament njegovoj urođenoj sposobnosti balansiranja s HDZ-om u jednoj (da ne kažemo lijevoj) ruci i Hvidre u drugoj (da ne kažemo desnoj) ruci. 

No da ne duljimo, prepuštamo vas nadahnutom pismu podrške HDZ-u, stranci na čijoj je listi, koje je sastavio hvidraš Josip Đakić.

Pročitajte nadahnuto pismo hvidraša Josipa Đakića koje je sastavio stranci čiji je član i kandidat

"HVIDR-a RH ovom prigodom zahvaljuje na dosadašnjoj suradnji svim hrvatskim ratnim vojnim invalidima i članovima njihovih obitelji, kojima je naša Domovina na srcu, te ovim putem, temeljem Odluka Glavnog odbora HVIDR-a RH, pozivamo sve naše članove da u duhu zajedništva utemeljenog na ostavštini prvog hrvatskog predsjednika dr. Franje Tuđmana, prepoznaju ovaj presudni trenutak i izađu na izbore 5. srpnja 2020., te daju svoj glas Hrvatskoj demokratskoj zajednici.             

Kao što su se hrvatski branitelji u pravom trenutku ujedinili i stali u obranu naše Domovine, duboko vjerujemo da će i danas, svi hrvatski branitelji prepoznati dokazane  državničke sposobnosti aktualnog premijera i predsjednika jedine iskrene stranke, prateći program dr. Franje Tuđmana, jedine stranke koja je radila na zajedništvu i poštovanju svih hrvatskih branitelja Domovinskog rata, u svrhu zaštite digniteta Domovinskog rata i ugleda Hrvatske u svijetu.

Pozivamo Vas da mudro iskoristite svoj glas na izborima, te ne dozvolite da za premijera bude izabran čovjek kojemu je bliži komunistički diktator Tito od dr. Franje Tuđmana. Nedopustivo je da premijer postane osoba koja ne zna odgovoriti na izazove modernog društva, osoba koja lažima prikriva svoju nesposobnost, koja dokazano ne zna odgovoriti na primarne ciljeve usmjerene ka zaštiti zdravlja i života građana Republike Hrvatske.

Ne zaboravimo da se radi o osobi koja dolazi iz stranke koja je 1991. godine glasala protiv hrvatske suverenosti i samostalnosti, a koju podržavaju stranke i pojedinci koji su osim gore navedenih zajedničkih stavova, davali opasne izjave da je naša zemlja izvršila agresiju na BiH, koji su nas sramotili u svijetu sa duhovima nekakvih ustaških guja  i sličnim protuhrvatskim izjavama.

Radi svega navedenog, ujedinimo se u zajedničkom cilju, izađimo na izbore u nedjelju 5. srpnja i dajmo svoj glas jedinoj hrvatskoj državotvornoj stranci i aktualnom premijeru Andreju Plenkoviću, u svrhu očuvanja i promicanja digniteta Domovinskog rata i ugleda naše države u Republici Hrvatskoj i svijetu."

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara