Josipa Rimac postaje ravnateljica Nacionalnog parka Krka?

Josipa Rimac postaje ravnateljica Nacionalnog parka Krka?
Foto: Hrvoje Jelavic/PIXSELL

JOSIPA RIMAC navodno je najizglednija nova ravnateljica Nacionalnog parka Krka, tvrde izvori bliski HDZ-u, prenosi portal Tris dodajući kako će se potvrda ove informacije dobiti početkom veljače. Naime, tada će biti poznata konačna odluka te tko će od devet kandidata postati prvi čovjek NP-a Krka.

"Svi smo svjedoci izbora ravnatelja u NP-u Plitvice. Premijer Andrej Plenković tu ima sasvim jasan stav i ne voli da mu se u kadrovska pitanja koja su u nadležnosti vlade bilo tko miješa, kao što se ni on nama ne miješa u ono što je naša lokalna nadležnost.

A izbor ravnatelja NP-a Krka isključivo je u ingerenciji ministra zaštite okoliša i energetske učinkovitosti, Tomislava Ćorića pa ne želim spekulirati oko toga tko će biti njegov izbor", komentirao je za Tris član Upravnog vijeća NP-a Krka i šef ŽO-a HDZ-a šibensko-kninske županije Nediljko Dujić.

Nekadašnja kninska gradonačelnica u studenom 2017. uhljebljena je u Ministarstvo uprave. Imenovana je državnom tajnicom.

"Vjerujem da će mi iskustvo stečeno dugogodišnjim radom u lokalnoj samoupravi, kao i vrijeme provedeno na čelu HDZ-ova odbora za lokalnu i regionalnu samoupravu, biti od velike koristi da kao državna tajnica mogu doprinijeti jačanju jedinica lokalne i regionalne samouprave", izjavila je tada.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara