"Jučerašnji prilog u Dnevniku HTV-a napad je na prava Branimira Glavaša"

"SADRŽAJ priloga objavljenog u jučerašnjem Dnevniku Hrvatske televizije predstavlja na pad na ugled i prava Branimira Glavaša i svjedoka koji je jučer svjedočio na sudu", stoji u protestu Glavaševih branitelja upućenom medijima.

U protestu se ističe kako navedeni prilog predstavlja povredu privatnosti, dostojanstva, ugleda i časti Branimira Glavaša. Isto tako, tvrdi se kako prilog nije bio istinit, te da je bio usmjeren i protiv autoriteta i nepristranosti sudbene vlasti.

Tijekom dokaznog postupka pred Županijskim sudom u Zagrebu u kaznenom predmetu protiv Branimira Glavaša, u svojstvu svjedoka ispitani su i Ladislav Bece, Dragan Popović, Krsto Klarić, Mladen Filipović i Mladen Marcikić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Glavaševi branitelji u protestu tvrde da je jučerašnji HTV-ov prilog u Dnevniku bio posebno usmjeren i protiv iskaza svjedoka Mladena Filipovića, jer se sadržaj tog iskaza očito nije svidio autoru priloga.

"Međutim, autor priloga zaboravlja reći da su svi nabrojani svjedoci, između ostalog iskazali da prilikom obavljanja očevida i povodom ubojstva Čedomira Vučkovića, nitko tamo nije vidio okrivljenog Branimira Glavaša", zaključak je protesta.

B.V.
Foto: Index

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara