Juričan opet pisao Bandiću: "Zvao bih tvog pajdu, ali on će u zatvor prije tebe"

Juričan opet pisao Bandiću: "Zvao bih tvog pajdu, ali on će u zatvor prije tebe"
Foto: Dario Juričan/ Facebook

DARIO JURIČAN putem Fejsa se obratio Milanu Bandiću. Ovog puta tema je rasvjeta u jednom parku kod Boćarskog doma. Odnosno, nedostatak rasvjete.

Juričan je pozvao Bandića da riješi taj problem. Također, spomenuo mu je i ugovore koje je Grad Zagreb potpisao za održavanje javne rasvjete.

"Zvao bih tvog pajdu, ali je u zatvoru"

"MILANE, UPALI NAM SVJETLO U PARKU

Milane, rezaču etiketa pred mirovinom, moram nešto s tobom podijeliti – na žalost, nije specijalni teret, nego jedna zgoda.

Trčim ti ja neki dan po Savskom nasipu, i spustim se u park kod Boćarskog doma, a ono u parku potpuni mrak.

Jednostavno je Milane, evo i ti ćeš shvatiti: parku treba svjetla, pa te ovom prilikom molim da to središ. Svjetla su uključena po rubu parka, pa čak i na susjednim parkiralištima, što je besmisleno Milane, a nisu u samom parku.

Nedaleko od parka je i željeznički most koji si osvijetlio, genije, ali park nisi. Ako baš nikako ne stižeš uključiti svjetla u parku, jer si stalno zauzet na Županijskom sudu, pošalji pajde iz Elicoma. Iste one s kojima si 2019. potpisao okvirni sporazum za Usluge održavanja objekata i uređaja javne rasvjete na području Grada Zagreba za 146.491.737,57 kuna (bez PDV-a), oni će to sigurno znati srediti. Pa nisi im male novce dao.

Vlasnici Elicoma rodbina su tvog Željka Šelendića Šele, a od Šele si, Milane, nedavno uspio jeftino kupiti stan za kćer.

Zvao bih ja inače tvog pajdu Miju Maroševića, koji je u gradu bio zadužen za javnu rasvjetu, ali on će u zatvor, kako se čini, malo prije tebe Milane, jer je nepravomoćno osuđen za primanje mita na tri godine.

Nego, ne pišem ti ovo da bih te prozivao da si krkan zadužen za svaku lampu u gradu, znam ja da nisi, nego da se po tvojoj milosti upali svjetlo u parku kod Boćarskog doma.

Hvala ti, Milane, bez tebe bismo vječno bili u mraku", stoji u objavi.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara