Juričan poručio Bandiću: Čekam te, rezaču etiketa, naša ljubavna priča se nastavlja

Juričan poručio Bandiću: Čekam te, rezaču etiketa, naša ljubavna priča se nastavlja
Foto: Matija Habljak/PIXSELL

ZAGREBAČKI gradonačelnik Milan Bandić sinoć je, gostujući u Dnevniku RTL Televizije, rekao kako njegov kraj neće tako brzo doći.

"Pa ne mogu glumiti, hoćete od mene da budem glumac, da budem Robert De Niro. Pa ja sam Milan Bandić, nemaju dva Milana Bandića", rekao je Bandić u svome stilu.

Na njegov nastup jutros je na Facebooku reagirao Dario Juričan koji mu je poručio da je u krivu - da postoje dva Milana Bandića -  iako se on "svojski potrudio da to tako ne bude". Objavio je i rješenje Gradskog ureda za opću upravu.

Juričanov post prenosimo u cijelosti:

ŽELIM BITI MILAN BANDIĆ!
Milane Bandiću,

jučer si u intervjuu RTL-u, pored tipično tvojih bisera koje si bacao pred nas tvoje svinjice, izjavio da: "nemaju dva Milana Bandića".

Dozvoli, da te nježno opovrgnem. 16.5.2019. izdano je pravomoćno Rješenje o promjeni mog imena u Milan Bandić.

Naravno ti se svojski potrudio da tako ne bude:

Prvi puta si mi oteo ime Milan Bandić preko tvoje pajdašice Asje Ettinger, pomoćnice pročelnika za građanska stanja. Čekam da ju Uskok privede i da im objasni kako je u roku keks "samostalno" pisala Rješenja...

Pa je Upravni sud pobio njene mudrolije i u potpunosti donio Presudu u moju korist.

Nakon toga si tulio pajdi Plenkoviću i zlostavljao ga (misliš da ne znam?), dok Plenković nije uhvatio za jaja ministra uprave Malenicu, svog potrčka, koji je u potpunosti iznegirao Presudu Upravnog suda i izdao novo proizvoljno rješenje u tvoju korist.

Da paradoks bude veći Malenica je doktorirao s temom "Izvršenje upravno-sudskih odluka u hrvatskom poredbenom pravu". Doktorirao je, genije, s temom koju sam kao ministar ne provodi... To se inače zove koruptomljac!

Ja te ponovo čekam, rezaču etiketa, na Upravnom sudu gdje ti slijedi poziv na raspravu da te cijeli svijet čuje kako si ti zamislio da su zakoni skrojeni - samo za tebe...

Naša ljubavna priča se nastavlja!

Dario Juričan, koji želi biti Milan Bandić gradonačelnik svemira.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara