Juričan želi biti likvidator Grada Zagreba, poslao je zahtjev Trgovačkom sudu

Juričan želi biti likvidator Grada Zagreba, poslao je zahtjev Trgovačkom sudu
Foto: Igor Kralj/PIXSELL

PREDSJEDNIČKI kandidat u prvom krugu ovih izbora Dario Juričan podnio je zahtjev da ga se imenuje "likvidatorom Grada Zagreba".

Kako je objavio Juričan, Trgovačkom sudu poslao je zahtjev da ga se likvidatorom imenuje kao vjerovnika.

"Kao likvidator, Grad Zagreb bih zbog ogromne količine smeća likvidirao"

"Kako sam ja, Dario Juričan, prema rezultatima Predsjedničkih izbora četvrta politička opcija u Zagrebu, pripada mi kao politički plijen Zagrebački holding. Nažalost, strukture ne pokazuju namjeru da mi predaju moj plijen pa sam stoga prisiljen od Trgovačkog suda tražiti da me se kao vjerovnika Zagrebačkog holdinga imenuje likvidatorom Grada Zagreba, a koji je osnivač Zagrebačkog holdinga.

Time bih ostvario svoje izborno pravo i namirio se, a ujedno bih tim činom spasio građane od gradonačelnika Milana Bandića i njegovog pogubnog rezanja etiketa na skupom namještaju. Strah me i pomisliti što bi bilo da taj sa svojim škarama i suptilnim metodama učinio namještaju na Trgovačkom sudu!

Prema Zakonu o trgovačkim društvima, članku 114. Sud može imenovati likvidatora koji nije član društva, a to može biti i fizička osoba vjerovnik tog društva.

Kao likvidator, Grad Zagreb bih zbog ogromne količine smeća nagomilanog od 2000. likvidirao, a administraciju i ostale javne servise Zagreba pripojio bih najbližem ozbiljnijem gradu - Bjelovaru. Dugovi koje Zagrebački holding ima prema meni bili bi time anulirani.

U nadi da ćete me što skorije imenovati likvidatorom, srdačno Vas pozdravljam!" poslao je Juričan u svom priopćenju.

Podsjetimo, u prvom krugu predsjedničkih izbora dobio je 4,61% glasova.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara