Kadrovske rošade u policiji: Spudić novi načelnik Krim policije

Kadrovske rošade  u policiji: Spudić novi načelnik Krim policije

"BORIS SPUDIĆ, dosadašnji načelnik Sektora u Upravi kriminalističke policije, Ravnateljstva policije novi je načelnik Uprave kriminalističke policije", objavio je danas glasnogovornik ravnateljstva policije Krunoslav Borovec nove kadrovske promjene u Ministarstvu unutarnjih poslova RH i Ravnateljstvu policije koje će stupiti na snagu dana 20. listopada 2008. godine.

Zanimljivo je i kako je glasnogovornik Borovec medijima odaslao i vlastito promaknuće.

"Dubravko Novak, dosadašnji načelnik Ureda ravnatelja policije novi je Tajnik Kabineta ministra, a na njegovo mjesto načelnika Ureda ravnatelja policije dolazi Krunoslav Borovec, dosadašnji načelnik Odjela za odnose s javnošću, međunarodnu policijsku suradnju i izvještajnu analitiku u Uredu ravnatelja policije", navodi se u priopćenju.  

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Načelnici krim policije kao čarape

Treba svakako napomenuti da je ovo već šesta promjena na čelu kriminalističke policije od kada je na vlasti Sanaderov HDZ. Naime, kadar SDP-a Dragutin Cestar bio je na čelu godinu dana nakon pobjede HDZ-a, nakon njega došao je Željko Cvrtila, pa Ivan Nađ, nakon Nađa krim policiju vodio je Ivan Katalinić. Nakon Katalinića došao je na red Darko Dundović, koji je smijenjen na vlastiti zahtjev, a na njegovo mjesto ponovno je došao Ivan Nađ koji je pak smijenjen u rujnu ove godine. 

I.Ć.
Foto: Arhiva

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara