Kajin: Trzavice između HDZ-a i SDSS-a su dio prozirnog političkog foklora

Kajin: Trzavice između HDZ-a i SDSS-a su dio prozirnog političkog foklora

DAMIR Kajin iz IDS-a smatra da je Sanader na vrijeme "ušutkao" SDSS, a dokaz za to vidi u činjenici da će od 1. travnja Slobodan Uzelac i Damir Bajs postati novi članovi Hrvatskog fonda za privatizaciju.

"Priznanje Kosova od strane Hrvatske bio je neminovan čin koji je Hrvatska trebala učiniti i ranije, štoviše radi se o zakašnjelom priznanju", smatra IDS-ovac Damir Kajin koji vjeruje da priznanje neće utjecati na gospodarske odnose dviju zemalja koje kontroliraju pojedini poduzetnici, a ne politički potezi.

Kajin drži da ne postoje nesporazumi između Vlade i SDSS-a koji se nije složio s priznanjem neovisnosti Kosova i HSS-a koji je bio protiv ukidanja ZERP-a.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Sve je to prozirni politički folklor i Sanader može mirno spavati jer je njegova Vlada sigurna. Dokaza da nema trzavica sa SDSS-om vidimo i u činjenici da će Slobodan Uzelac i Damir Bajs od 1. travnja postati novi članovi Hrvatskog fonda za privatizaciju što je obznanjeno samo pola sata nakon što je Vlada priznala neovisnost Kosova", kazao nam je Damir Kajin.

J.M.
Foto. Index

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara