Kalinić sazvao presicu, komentirao situaciju s N1: Novinarka mi je spominjala mamu

Kalinić sazvao presicu, komentirao situaciju s N1: Novinarka mi je spominjala mamu
Foto: Matija Habljak/PIXSELL

PROČELNIK zagrebačkog Ureda za upravljanje u hitnim situacijama Pavle Kalinić trebao je danas gostovati na televiziji N1.

>>Pavle Kalinić se posvađao s novinarkom televizije N1, otkazao gostovanje u emisiji

Međutim, Križanec se oko 11:10 sati uključila u eter rekavši da je jedan od gostiju emisije trebao biti Pavle Kalinić, koji ipak neće sudjelovati.

“Gospodin Kalinić i ja smo se porječkali i on je napustio studio”, rekla je Križanec. 

Kalinić sazvao presicu, kaže da mu je novinarka spominjala mamu

Kalinić je danas sazvao i presicu na kojoj je cijelu situaciju komentirao.

"Bio sam prisiljen izaći iz zgrade, do studija nisam ni stigao. Novinarka je, ne znajući da sam ozvučen, mi je pominjala mamu, prvo Bandiću pa kada je shvatila da on nije tu, onda meni mamu, i da će me razjebati ako uđem, u toj situaciji sam odlučio napustiti zgradu.

Otišao sam do Ladišića (op.a. Tihomir Ladišić, direktor programa i voditelj na N1) požalio se na ponašanje gospođe Križanec i napustio emisiju i zgradu", ispričao je Kalinić.

Nastavio je potom govoriti kako su on i službenici uvijek dostupni, a kako se novinari ovako odnose prema njemu, napomenuvši da se s time nosi iz dana u dan.

Branio Bandića

"Mi smo uvijek na dispoziciji i onda vam jedna dama ne znajući da ste ozvučeni vam pominje mamu, meni i Bandiću.

Nije Milan Bandić rekao da su građani krivi za potres jer ne može nijedan građanin biti kriv jer mu to nije bilo u primisli", ispričao je Kalinić. Ovo je proces koji će trajati godinama, ne može se sve riješiti u par dana. Učinit ćemo sve što možemo, ali u skladu s mogućnostima", rekao je Kalinić.

"A svi ovi koji moraju pljuvati, ja sam tu", zaključio je Kalinić.

Sve je prenosila televizija N1, čiju emisiju trenutno vodi Sandra Križanec koja je u eteru kratko rekla kako na ove izjave nema komentara.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara