Kalinić: Zvao me Vučić, on je vrlo ugodna osoba

Kalinić: Zvao me Vučić, on je vrlo ugodna osoba
Foto: Sandra Simunovic,Srdjan Ilic/PIXSELL

NEOBIČNA prepirka izbila je između predsjednika Srbije Aleksandra Vučića i pročelnika Grada Zagreba za krizne situacije Pavla Kalinića nakon što je Kalinić izjavio da iza prosvjeda u Srbiji stoje strane obavještajne službe.

"Iza toga ne vjerujem da stoji ekipa iz Dveri ili Đilas ili Vuk Jeremić. Tu vjerojatno postoji pomoć sa strane da se dovede Vučića u red, da radi ono što se traži od njega - da radi ili će dovesti novu ekipu koja će bolje slušati”, rekao je između ostalog Kalinić.

Iako je Kalinić time zapravo stao na Vučićevu stranu, srpski je predsjednik nekako izjavu Bandićevog pročelnika shvatio kao napad na sebe. 

Vučić napao Kalinića

Vijest o Kalinićevoj izjavi brzo je prešla preko granice i stigla do srpskog predsjednika, kojemu je očito zasmetala pa se nakon novinarskih pitanja obrušio na Kalinića.

“Što se tiče tog Pavle Kalinića, ne znam ni tko vam je to, da vam pravo kažem. Ja ne gledam hrvatske medije, meni samo kad kažu da se oni mnogo vesele mojoj propasti, ja znam da sam nešto dobro učinio za Srbiju. Nemam pojma što oni pričaju. Umiješanost stranih službi? Pa slušajte, ljudi, ako vi mislite da sve druge zemlje ovoga svijeta stoje i gledaju što se događa – neka stoje i gledaju”, kazao je Vučić.

Kalinić: Izgladili smo nesporazume, on je jedna vrlo ugodna osoba

Ipak, Vučić je kasnije potražio Kalinićev telefonski broj te ga je osobno kontaktirao. Potvrdio je to za N1 sam Kalinić.

"On je prvo komentirao pa je tek onda pogledao emisiju koja je bila snimana u Zagrebu, nakon toga smo se čuli, popričali, izgladili nesporazume. U svakom slučaju je jedna vrlo ugodna osoba, s obzirom da smo prije nekih 30 godina bili na bitno različitim stranama. Jedno jako ugodno iznenađenje za mene", rekao nam je Kalinić.

Na pitanje je li možda dogovorio neki susret uživo, Kalinić je odgovorio: "Možda u budućnosti."

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
;
Učitavanje komentara